Ashleigh & Burwood Geurstokjes
Inspiratie

Oei, wat is mijn geur? Geurengids vind je hier!

Geuren in huis geven sfeer. Je loopt een huis binnen en er komt een hele aangename geur je tegemoet: het geeft gelijk een warm, welkom en behaaglijk gevoel. Meestal wordt dit veroorzaakt door een geurolie in een diffuser. Het zoeken van de juiste geur kan je doen aan de hand van de geurengids van Interclusive! Creër de juiste sfeer dat bij jou past!

Lees verder »
pasen
Inspiratie

Paasbrunch inspiratie

Paasbrunch of paasontbijt…. doe hier je inspiratie op om er een vrolijk feest van te maken! Pasen, vrije dagen en een feest met tradities en

Lees verder »
recept paasbrunch
recept

Recept voor chocolade crackle cheesecake Paaskom

Deze chocolade crackle kom, gevuld met een heerlijke, smeuïge cheesecake vulling is een echte eye-catcher. Je kan het van te voren maken zodat het klaar staat in de koelkast voor jouw Paasontbijt. Het wordt zonder twijfel de centre piece aan jouw paastafel!

Lees verder »
interieurmatch
Inspiratie

Oei, wat is mijn kleur? Kleurinspiratie voor jouw interieur doe je hier!

KLeuren geven sfeer, maar kleuren zeggen ook iets over jou. Kleur doet ook iets met je! Soms hebben wij wat kleurinspiratie nodig om de juiste sfeer in huis te halen. Voor sommige gaat het om warme diepe kleuren en voor andere om frisse geel, hemelsblauw, appeltjesgroen of diepzwart. Op deze pagina kan je kleurinspiratie op doen dus kijk gerust verder!

Lees verder »