Luxe woonaccessoires voor leuke prijzen

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Snuffel dan eens rond in onze aanbiedingen van luxe woonaccessoires. Wij houden allemaal van een koopje en hier krijg je ook nog echte topkwaliteit producten voor een hele mooie prijs!… Producten van Interclusive zijn gekenmerkt voor hun exclusiviteit en kwaliteit en ook al zijn ze afgeprijsd, ze hebben nog steeds diezelfde kenmerken. Producten worden afgeprijsd als ze uit het assortiment gaan, of als wij gewoon af en toe een leuk prijsje van iets willen maken, dus blijf de pagina in de gaten houden! Let op OP=OP.

Aanbieding!
geurabonnement beste geuroliegeurolie natuurlijk

Jaarabonnement op geurolie- Ashleigh & Burwood geurolie voor brander

 73,75 275,00

Een hele jaar voorzien van een lekkere geur in huis!

Stel, je hebt een prachtige aroma diffuser geurlamp in huis. Maar elke keer dat je hem wilt gebruiken is de geurolie net op… Eerst weer bestellen (met verzendkosten), maar dan is het moment waar je het voor nodig had al weer weg! Herkenbaar?

Interclusive biedt nu de oplossing, met een jaar lang geurbeleving, voor een hele voordelige prijs. Een jaarabonnement voor geurolie inclusief gratis vervanging van onderdelen (lonten) voor jouw lamp.

Zie hieronder voor alle details – maar het werkt zo: 4 keer per jaar krijg je een doos opgestuurd met 6 x 500ml flessen van Ashleigh & Burwood geurolie, met geuren die bij het sezioen passen. Frisse lentegeuren, warme kruidige wintergeuren. Als je zelf jouw geuren wil kiezen kan dat ook.

Verzending op jouw abonnement is helemaal gratis! Geen verzendkosten meer op geurolie! Bestel vandaag en daarna zorgen wij voor alle details – of je kan gelijk op de knop drukken en al jouw details invullen. Let op! Met Vooraf betalen voor het hele jaar krijg je extra korting!