Interleer Exclusief

Ons verhaal begon  in 2004…….

……….toen Interleer Exclusief van start ging met een introductie van een exclusieve en bijzondere collectie van leer, huiden en (imitatie) bont. Interleer Exclusief stond onder meer voor warmte, zachtheid en duurzaamheid.

Door de jaren heeft Interleer samengewerkt met interieur architecten en ontwerpers en heeft hierbij een stempel gedrukt en/of exclusief accent toegevoegd op ieder project, of het nu een hotel, een woning of een kantoor was.

Nu, In 2020 heeft Interleer een nieuwe weg ingeslagen; tevens is er nu een webshop.  Wij heten nu Interclusive en helpen mensen zoals jullie om van u huis een eigen uniek en gezellige plek te maken.

Bij Interclusive verzamelen wij exclusieve Brands en lifestyle artikelen van over het hele wereld. Een bijzondere collectie dat met zorg bij elkaar is gezocht.

Bij Interclusive geloven wij dat comfortabel en tevreden zijn in uw huis een belangrijke invloed heeft op uw levenskwaliteit en prestaties in het leven. Door zulke details toe te voegen zult u tevreden en ontspannen zijn in uw eigen huis.

Resultaat 1–16 van de 35 resultaten wordt getoond

koeienhuid kussensluxe kussens

Kussens – runderhuid

 89,00 157,00

Waarom een koeienhuid kussenhoes in huis? … Koeienhuid biedt warmte aan in huis. Huiden zijn een natuurlijk product en een natuurlijke isolator. Ze stralen een bepaald zachtheid en warmte uit. Deze kussens zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van één stuk koeienhuid, niet van stukken die aan elkaar genaaid zijn. Zonder littekens en gemaakt van soepele koeienhuiden. Ze zijn voorzien van een rits. De bruine kleur is supermooi om te combineren met een beige of witte bank en goud accessoires. Kies tussen 40 x 40cm of 60 x 60cm.  

goud op beige speciaal effectgoud op beige effect koeienhuid

Vloerkleed – koeienhuid met goud – Gemetalliseerde goud beige

 365,00

Zin in iets opvallends in je woonkamer en hou je van een beetje glans? Dan ben je met dit stoere, beige koeienhuid met gouden en zilveren accenten helemaal happy! Dit koeienhuid past bij vrijwel elk interieur. De huid is soepel, groot en van goede kwaliteit en zonder littekens of dergelijke. Een echte eye-catcher.