Laguiole style de vie….. een jong, dynamisch merk binnen de branche koken en tafelen. Een prachtige collectie met betaalbare en toch luxueuze bestek en messen.

Resultaat 1–16 van de 69 resultaten wordt getoond

borrel broodplank broodmes laguiole style de vieborrel broodplank

Borrel broodplank

 39,95

Soms wil je snel even een borrelhapje neerzetten; voor onverwacht bezoek of gewoon als je op een avond ineens zin in een drankje en een hapje hebt. Deze borrelplank biedt hiervoor een snelle alles-in-één oplossing. Het kan gebruikt worden als broodplank en komt samen met een mooie Laguiole Style de Vie broodmes. Daarnaast komt het inclusief schaaltjes voor (kruiden)boter, pesto of olie en een passend botermesje en lepel! Ook super om als cadeau te geven. 

luxe botermesjeslaguiole style de vie cadeau

Botermessen olijfhout – luxury line

 39,95

Ook op zoek naar een luxe doch praktisch mesje om je (kruiden)boter mee te smeren? Dan is dit prachtige zwarte kistje met 4 olijfhouten mesjes precies waar je naar op zoek bent. Ook geschikt als cadeau. Deze mesjes zijn de ideale maat om bij de borrel te doen voor de boter, kruidenboter, smeerkaas of (gesmolten) camembert.

 

laguiole style de vielaguiole style de vie

champagnesabel olijfhout in luxe zwarte kist

 34,95

Als je iets te vieren hebt dan is het leuk om dat helemaal in stijl te gaan doen! Dit prachtige mes is gemaakt van gehard staal en olijfhout en zit in een luxe zwarte kist. Zo kun je het mooi bewaren voor speciale gelegenheden en een mooi moment maken van het ontkurken van de champagne! Iedereen houdt van dat moment, en met deze mooie sabel wordt het nog specialer! Ook heel geschikt als een cadeau, en dat kunnen wij natuurlijk voor je inpakken.