Style de vie…….Het merk Style de Vie biedt producten die de andere merken van Style de Vie Authentique en Laguiole Style de Vie complementeren.

Toont alle 11 resultaten

laguiole style de vielaguiole style de vie

champagnesabel olijfhout in luxe zwarte kist

 34,95

Als je iets te vieren hebt dan is het leuk om dat helemaal in stijl te gaan doen! Dit prachtige mes is gemaakt van gehard staal en olijfhout en zit in een luxe zwarte kist. Zo kun je het mooi bewaren voor speciale gelegenheden en een mooi moment maken van het ontkurken van de champagne! Iedereen houdt van dat moment, en met deze mooie sabel wordt het nog specialer! Ook heel geschikt als een cadeau, en dat kunnen wij natuurlijk voor je inpakken.

style de viestyle de vieUitverkocht

Magnetisch messenblok eiken op natuurstenen voet

 59,95

Soms weet je niet waar je je messen moet opbergen. In de lade? Maar daar worden ze wel beschadigd… op een magneet in een kast? Ook niet altijd handig omdat ze vaak van de magneet afvallen en dit kan gevaar opleveren! …. Dit magnetisch messenblok op een eiken natuursteen biedt een super oplossing, en is ook nog heel mooi op het aanrecht in je keuken of buitenkeuken. Het biedt plek voor maar liefst 10 messen. Een prachtstuk in de keuken.

Helaas is dit product niet meer leverbaar… maar er is wel een nieuwe varient, die nog mooie is!

Click hier om te zien.

style de viestyle de vie

Magnetisch messerek 50cm walnoot

 49,95

Misschien heb je ook het probleem dat je niet weet hoe je je keukenmessen op kan bergen?… In de lade, bijvoorbeeld, worden ze vaak beschadigd. Een magneet op de muur is een goede oplossing maar vaak is dat  niet mooi, gewoon een metalen strip… Er zijn nu echter hele mooie magnetische messenrekken verkrijgbaar, van echt hout! Ze zijn 50cm breed (plek voor heel veel messen!) en komen in de houtsoorten walnoot, acacia, esdoorn en eik. Een echte blikvanger in de keuken en ook nog praktisch!

laguiole style de vielaguiole style de vie

Stijlvol messenblok – magnetisch – op natuurstenen voet

 74,95

Vind je het zonde om mooie messen in een keukenlade te bewaren? Mooie messen horen mooi opgeborgen te worden… on show! En dat kan met dit prachtige messenblok dat gemaakt is van walnotenhout op een natuurstenen voet zit. Het staat echt prachtig in je keuken en is ook nog eens praktisch. Beide zijden zijn te gebruiken en dat geeft ruimte voor liefst 10 messen!… Wat ook nog heel leuk is dat dit messenblok ook nog met uitwisselbare standaarden geleverd wordt – goud en zwart. Kies wat het mooist in jouw keuken of buitenkeuken staat.