Waarom wij opzoek gaan naar exclusieve brands en merken

Wij willen worden erkend als de meest inspirerende en exclusiefste webwinkel die net wat verder gaat voor zijn klanten. We streven naar het bieden van een geweldige webwinkel ervaring, willen iedere keer opnieuw de eerste keus van de klant zijn en zijn toegewijd aan de consument.

 

Ons doel is om mensen te helpen hun unieke plek te creëren thuis, waar ze zich tevreden en ontspannen voelen en zodoende voor een betere levensstijl zorgen.

Exclusief

Exclusieve producten, merken en assortimenten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;

Klant centraal

Uitstekende klantenservice;

Loyaal

Klantenbinding, wederzijds respect en vertrouwen;

Eerlijk

Geen prijzenoorlog maar service en kwaliteit;

Wine & dine

Laguiole Style de Vie

jonge, dynamische groothandel binnen de branche koken en tafelen

Een prachtige collectie met betaalbare en toch luxueuze producten. De collectie bestaat uit o.a. kaasmessen, kurkentrekkers, broodmessen, botermessen en koksmessen.

Pip Studio

Happy products for Happy people

Wij kennen allemaal de mix en match collecties van Pip Studio die variëren van porselein tot behang tot beachware tot badtextiel! De studio van Pip maakt alledaagse producten, vooral dingen die ze niet naar eigen smaak kan vinden. Haar oog voor detail, speciale afwerkingen en gelaagde ontwerpen zorgen ervoor dat haar producten gegarandeerd een sprankeling brengen in het dagelijks leven. Deze ontwerpvisie wordt verwoord in het motto van Pip Studio: Happy products for happy people.

Love & live fragrance

Ashleigh and Burwood

passie voor geur sinds 1993

Beginnend met de productie vanaf de familietafel, vormden vader en zoon John en Andrew Nettleton een Engels bedrijf vol familie, geur, kwaliteit en creativiteit. Jaren later is Ashleigh en Burwood uit de keuken verhuisd, maar de waarden die het erfgoed van het bedrijf hebben gevormd, zijn gebleven.

Ons doel is altijd om fantasierijke geuren te creëren die een geschenk voor het huis zijn.

Warm & cozy 

Interleer Exclusief

Handmatig selecteren van bijzondere, unieke en superieure huiden

Interleer contentreet zich op het handmatige selecteren van bijzondere en unieke huiden, schapenvachten, kussens, spreien en meer voor de interieur. Maatwerk staat voorop bij Interleer, met de mogelijkheid om uw eigen koeienhuid of schapenvacht karpet te ontwerpen.